Bezorging en levering

Bij Labor Industry streven wij om de door u bestelde producten zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer u een product bestelt dat op voorraad is, wordt deze in vrijwel alle gevallen de volgende dag bezorgd. U kunt de actuele bezorgtijd van de producten zien op de product pagina onder de product beschrijving.

In sommige gevallen moeten wij de door u bestelde producten uit de depots halen, sommige daarvan staan in Duitsland of Denemarken, waardoor de levertijd ongeveer 3 dagen wordt.

Al uw bestellingen worden door ons geïntegreerde voorraadsysteem direct uit de voorraad gehaald of direct doorgegeven aan de depots. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Alle bestellingen worden verstuurd met een Track & Trace code en kunnen tot 15 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd.

U kunt uw aanvraag tot retour doen door uw gegevens in te vullen in het retourportaal: https://labor-industry.shipping-portal.com/rp/

Voor vragen over uw bestelling kunt u ons bereiken op: 085-902 28 78 (maandag tot vrijdag binnen kantoortijden).

U kunt ons ook mailen op contact@laborindustry.nl

https://laborindustry.nl/policies/terms-of-service

22 juli 2020 — Maurice Luttge

Een nieuw bedrijf met meer dan 20 jaar evaring

Opgericht door collega’s afkomstig uit de industriële schoonmaak met meer dan 20 jaar ervaring op het gebruik van reinigingsapparatuur, werk- en regenkleding. 
Samen hebben wij in meer dan 20 jaar tijd een van de grootste spelers op het gebied van industriële reiniging in de BeNeLux opgebouwd, met vestigingen door het hele land en een calamiteitendienst op Schiphol. Nu zijn we klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan en breiden uit naar een leveranciersbedrijf voor industrie en ambacht. Ons doel: de branche verduurzamen. Samen met onze partners brengen wij als enige partij werkkleding op de markt die wordt gemaakt van gerecyclede producten. Een moderne onderneming met de oude vertrouwde kwaliteit!

 

 

18 mei 2020 — Maurice Luttge