Werkkleding voor het bovenlichaam

We hebben verschillende werkkleding voor het bovenlichaam. Deze werkkleding past bij de moderne vakman. Kies voor een zakelijke uitstraling met onze mooie bedrijfskleding.

Werkshirts en werkpolo’s

Bij Labor Industry vind je verschillende werkshirts en werkpolo’s van mooie merken. Onze shirts hebben een mooie fit en sluiten strak aan zonder in te leveren op beweeglijkheid. Daarnaast zijn ze in veel verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Er zit dus gegarandeerd iets tussen voor jou!

Hoodies

Onze lekker warme hoodies met capuchon zijn perfect voor een koude werkdag. Deze werkhoodies zijn lekker zacht van binnen. Dat betekent dat ze niet alleen heerlijk zijn om op het werk te dragen, maar dat je ze ook prima thuis op de bank aan kunt doen!

Sweaters

Onze roundneck werksweaters zijn niet te koud en niet te warm. Lekker voor twijfelachtige dagen of wanneer korte mouwen geen optie zijn. Deze werksweaters hebben een mooie pasvorm en bewegen lekker met je mee tijdens je werk.

Vesten

Bekijk ook eens ons aanbod van werkvesten! Handig voor twijfelkonten die graag willen wisselen tussen warm en koud tijdens hun werk. Op deze pagina vind je verschillende werkvesten met óf zonder capuchon.

Jassen

Kies uit werkjassen van verschillende topmerken. We hebben een breed aanbod aan verschillende jassen, denk aan regen jassen, werkjassen voor in de winter en werkjassen voor in de zomer. Kortom; genoeg aanbod om een fijne keuze te maken.

Werkkleding bedrukken

Wist je dat het personaliseren van kleding bij Labor Industry zo gepiept is? Via onze handige ontwerptool heb jij binnen no-time je logo op de juiste plek gezet. Onze bedrukkers zijn bliksemsnel en hebben al binnen één werkdag jouw logo of slogan op je kleding gedrukt.

 

Lees hier verder over onze bedrukservice.

Bestel je werkkleding bij Labor Industry

De mooiste werkkleding bestel je natuurlijk bij Labor Industry. Zeker wanneer jij het helemaal gehad hebt met werkkleding die na twee keer wassen zijn vorm verliest… Onze werkkleding geeft je de gewenste uitstraling als professional in je vakgebied, bestel het vandaag nog! Toch niet tevreden? Je hebt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd.

19 april 2022 — Maurice Luttge